Mooi van Binnen interieurstyling
Mooi van Binnen Verkoopstyling
Mooi van Binnen verkoopstyling
Mooi van Binnen Interieurstyling

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is veel meer dan de geur van vers gebakken appeltaart en een bos bloemen op tafel. De gehele presentatie van uw huis is immers enorm belangrijk als u uw woning snel en met een goede opbrengst wilt verkopen.

Een verkoopstylist kijkt op een andere wijze naar uw huis dan uzelf. Zij kijkt direct met het oog van een potentiële koper.
Wat wil een potentiële koper dan zien? Die wil niet úw huis zien maar zíjn huis. Die wil zichzelf in uw huis zien wonen. Zich er direct op zijn of haar gemak voelen.
Dit gebeurt niet als er bijvoorbeeld teveel persoonlijke spullen in huis staan. Dit gebeurt ook niet als men door de inrichting de mogelijkheden van het huis niet laat zien.

De stylist van ‘Mooi van Binnen’ brengt zodanige wijzigingen aan, dat de bezichtiging van uw huis tot grotere successen leidt. Vanzelfsprekend verliezen we hierbij de mooie details van uw huis niet uit het oog. Hierop gaan wij juist het accent leggen. Kijkt u voor voorbeelden eens in mijn portfolio.

Een bezichtiging begint al buiten. Ook de voortuin en de vensterbank moeten er uitnodigend uitzien, dit vormt tenslotte de allereerste indruk. En deze allereerste indruk kan doorslaggevend zijn.
Eenmaal binnen zijn ‘neutraliteit’ en ‘rust’ de kernwoorden. Tenslotte: een neutraal huis trekt een breed publiek. En hoe breder het publiek, hoe groter de kans op een snelle verkoop en een hogere verkoopprijs. En dat is tenslotte uw bedoeling!

Webdesign: MitZ.nl